Walking diner

Genieten van de speciale momenten

Walking diner bij Heeren van Slydregt

Ons Walking Diner arrangement biedt een verrassende manier om op informele wijze culinair te genieten. Deze unieke ervaring omvat kleine gerechten die op prachtig opgemaakte bordjes worden geserveerd. Het bijzondere aan dit diner is dat deze kleine gerechten samen een compleet en gevarieerd menu vormen.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 25 personen.

Reserveren

Bij aankomst plaatsen we een smakelijke selectie van koude en verfrissende dips op de tafel, vergezeld van knapperig stokbrood met romige kruidenboter en boerenbrood met overheerlijke tapenade. We hechten veel waarde aan jouw culinaire voorkeuren, daarom vragen we je eventuele dieetwensen of allergieën minstens 2 dagen van tevoren aan onze keuken door te geven. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je de ultieme culinaire ervaring krijgt.

Dit arrangement biedt niet alleen een scala aan smaken, maar ook een informele en gezellige sfeer. Terwijl je geniet van de verschillende gerechten, kun je ontspannen met je gezelschap en de avond vullen met heerlijke gesprekken. Kortom, ons Walking Diner arrangement belooft een culinair avontuur dat al je zintuigen zal prikkelen en een onvergetelijke ervaring zal worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een smaakvolle reis te maken!