High Wine

De lekkerste hapjes met bijpassende wijnen

Ontspannen borrelen

Wat is een High Wine? 

Zin in een proeverij? Probeer dan eens een High Wine. We laten je op deze manier kennis maken met de producten van Heeren van Slydregt. Lekker ontspannen genieten van 3 overheerlijke wijnen onder genot van een assortiment aan hartige koude en warme gerechtjes. Onze proeverij wordt geserveerd van 15:00 tot 18:00 uur. Je kan dit arrangement reserveren vanaf 4 personen, minimaal 1 dag van tevoren. Meer informatie, neem dan contact met ons op!

zaal huren - high wine sliedrecht - Heeren aan de Haven

High-Wine Sliedrecht

Voor € 35,00 p.p. geniet je van een proeverij van 4-gangen met daarbij 3 bijpassende wijnen. Er zullen 4 luxe gangen worden geserveerd gecombineerd met 3 exclusieve wijnen. Reserveren moet minimaal 1 dag van te voren. De beste wijn-spijs combinatie zorgt voor een unieke ervaring. 

Wij beschikken ook over twee besloten ruimtes variërend in grote tussen de 4 en 30 personen. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt de trein vlak voor onze deur.

 

Meer informatie?

Kom jij genieten bij de Heeren van Slydregt? Nodig jouw vrienden of vriendinnen uit en kom snel langs. De lekkerste wijnen proeven, met heerlijke kleine gerechtjes. Wij verzorgen een complete middag, met alles erop en eraan. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

high-wine - heeren van slydregt