Huwelijk

Trouwen op een prachtige locatie in Hendrik Ido Ambacht

Say YES!

Trouwlocatie & Huwelijksfeest

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Deze dag willen jullie natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Wij helpen jullie daar graag bij.

Heeren van Ambacht is een zeer bijzondere trouwlocatie in Hendrik Ido Ambacht. De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Unieke locatie in Hendrik Ido Ambacht

Bijzondere locatie

Groot of klein gezelschap, Heeren van Ambacht verzorgt uw huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren van Ambacht tot een van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam en omstreken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op.

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grote tussen de 12 en 275 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Sfeer, gastvrijheid en gezelligheid!

Perfecte locatie

De Heeren van Ambacht is een officiële trouwlocatie, je kunt hier het ‘ja-woord’ geven! En hoe fijn is het, als je dan daarna hier ook je diner, een receptie of een compleet feest kunt geven. Alles op één locatie, overzichtelijk met één aanspreekpunt. Maar ook voor alleen een huwelijksceremonie, een diner of enkel het feest mag je bij ons aankloppen. Waarom onze locatie perfect is voor jullie huwelijk:

  • Bijzondere ruimtes voor gezelschappen tot 275 personen
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Rolstoel toegankelijk
  • Intieme ruimte voor het diner voor de daggasten
  • De zalen hebben een eigen aparte ingang t.o.v. het restaurant
  • Ruime keuze in culinaire invullingen
Maak uw bruiloft compleet

Styling paketten

De Heeren van Ambacht’ is op zichzelf al een prachtige sfeervolle locatie, maar bloemdecoraties maken uw bruiloft extra feestelijk. ‘De Heeren van Ambacht’ werkt samen met ‘De Sitter bloemen’. Ook voor uw bruidsboeket en/of corsages kunt u hier terecht. Maak uw bruiloft helemaal compleet door het kiezen van een van onze styling pakketten. Specifieke wensen of aanpassingen zijn bespreekbaar. De beste ideeën ontstaan samen dus bel/mail ons gerust voor een afspraak. We hopen jullie snel te ontmoeten voor een bezichtiging, dan kunnen jullie zelf de sfeer en de gastvrijheid ervaren.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!