Private dining

Ongestoord dineren in een eigen ruimte

Private dining bij Heeren van Slydregt

Wil je in absolute exclusiviteit genieten met je dierbaren of een krachtige zakelijke bijeenkomst organiseren? Ontdek onze stationkamers, gelegen op de eerste verdieping, waar luxe en comfort samenkomen in een stijlvolle ambiance.Of je nu op zoek bent naar de ideale plek voor vergaderingen, gezellige lunches of gastronomische diners, onze stationkamers zijn ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Ze bieden ruimte voor 2 tot 30 gasten en zijn uitgerust met geavanceerde tv-schermen voor indrukwekkende presentaties.

Heerenmenu spoor 3 & 4

Gezellig samen zijn in besloten sfeer dat kan bij Heeren van Slydregt. Ook voor groepen (groot of klein) en besloten feesten hebben wij mogelijkheden. De locatie beschikt over twee stijlkamers waar je in een besloten sfeer uw bijeenkomst kan laten plaatsvinden. Met hun klassieke en stijlvolle interieur stralen zij sfeer en comfort uit. In de Stationskamer is een tv aanwezig en is er de mogelijkheid voor presentaties.

Heb je speciale wensen of dieetvoorkeuren? Bij ons staat gasttevredenheid voorop, en we doen er alles aan om jouw private dining-ervaring perfect te maken. Laat ons van tevoren weten wat je nodig hebt, of het nu gaat om vegetarische opties, allergieën of een speciale gelegenheid die je wilt vieren. We staan klaar om aan al je wensen te voldoen en een onvergetelijke culinaire belevenis voor jou en je gasten te creëren.