High Tea

Perfect voor een gezellige middag uit

High Tea bij Heeren van Slydregt

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een High Tea? Kom dan naar de Heeren van Slydregt? Een ware beleving door een proeverij van diverse zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. We laten je op deze manier kennis maken met de producten van Heeren van Slydregt. Wij serveren onze High Tea van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt dit arrangement reserveren vanaf 2 personen. Vooraf reserveren is vereist. Voor de culinaire invulling of meer informatie kan je terecht bij ons personeel.

Reserveren

Heeren van Slydregt serveert haar High Tea inclusief lekkers voor € 22,50 per persoon. Voor dit bedrag geniet je onbeperkt van exclusieve thee met een combinatie van hartige en zoete bites. Optimaal genieten met thee en talloze bijpassende lekkernijen. Deze High Tea is perfect voor een gezellige middag uit.

Een hele middag bijkletsen met een vriendin, iets bijzonders vieren met je (schoon)zussen of gewoon zomaar theeleuten met je (schoon)moeder. Onze high tea aan het spoor is een waar culinair feestje en is altijd leuk om te doen of om cadeau te geven. De Heeren van Slydregt high tea stilt de hartige trek, maar ook aan zoete behoeften wordt zeker voldaan. Kom gauw langs en ervaar het zelf!