Feest

Bijzondere feestlocatie voor elke gelegenheid!

Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid

Unieke feestlocatie

Onze schitterende locatie deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden.

Een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een kraamfeest, een private dinner, een jubileum, een gezellige barbecue op ons terras, een bijzondere verjaardag, een babyshower, het zijn zomaar wat ideeën. Allemaal bijzondere gelegenheden die je kan vieren bij de Heeren van Ambacht.

Beleving

Ons team doet er alles aan om uw feest vlekkeloos te laten verlopen. Wij hebben diverse arrangementen voor feesten en partijen, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Neem contact op voor meer informatie deze onze arrangementen en een culinaire invulling voor uw bijeenkomst, jubileum of bedrijfsfeest.

Wij hebben de mogelijkheid om de ruimtes aan te passen naar de grootte van het gezelschap. Dus ook met kleinere groepen ben je van harte welkom. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Perfecte locatie

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om elk feest een persoonlijke touch te geven. Wat de aanleiding ook is, het team van Heeren van Ambacht staat voor u klaar om er een onvergetelijke aangelegenheid van te maken.

  • Verschillende ruimtes voor gezelschap tot 275 personen
  • Onze Heerenzaal is geschikt voor optredens (geluidsdicht)
  • De zalen hebben indien gewenst een eigen aparte ingang
  • De mogelijkheid om de locatie geheel of gedeeltelijk af te huren
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

Onvergetelijke avond

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om uw feest een persoonlijke touch te geven. Voor elke gelegenheid hebben we leuke ideeën en natuurlijk houden we rekening met het budget. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden. Kom gerust een keertje langs, we laten je graag alles zien.

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Ons team staat u graag te woord over alle mogelijkheden.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!