Uiteten Papendrecht

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol uiteten Papendrecht

Genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van heerlijke belegde broodjes, verse salades tot de beste vlees-en vis gerechten. Een speciale lunchkaart, waar ieder zijn smaak tot zijn recht komt. Zakelijke afspraak? Kom dan zeker langs voor een heerlijk broodje carpaccio. Ben je vegetarisch? Ook voor jou bieden wij een breed menu aan! Reserveer nu je tafel en kom gezellig uiteten.

De Heeren Horeca Groep

Heeren van Slydregt behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de LekHeeren van Ambacht en Heeren aan de Haven zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site! We zien je graag bij een van onze restaurants. Zien we jou snel?

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants