Uiteten Alblasserdam

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol uiteten Alblasserdam

Lekker uiteten in de buurt van Alblasserdam. Heeren van Slydregt is al jarenlang een bekende locatie voor een heerlijke lunch of diner. Voor zowel zakelijk als voor amusement kan je bij ons terecht. De lekkerste gerechten vers voor jou bereidt. Vlees- en visliefhebber of toch vegetarisch? We bieden een breed menu aan waarbij de keuze groot is. Verse carpaccio of een goed gebakken stuk biefstuk. Nieuwsgierig geworden? Reserveer nu online en dan zien we je snel. Of bekijk het menu en kijk of het je aanspreekt. Kom gezellig langs en geniet van de lekkerste gerechten.

De Heeren Horeca Groep

Heeren van Slydregt behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de LekHeeren van Ambacht en Heeren aan de Haven zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants