Restaurant Sliedrecht

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 10:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Sliedrecht

Op hoog niveau uiteten…. Heeren van Slydregt is een begrip geworden in de horeca wereld en de regio Drechtsteden. Een bekend stationsgebouw omgebouwd tot modern en authentieke horeca gelegenheid. Onze brasserie geeft een prachtige sfeer weer van de locatie en onze gastvrijheid. Heerlijk uiteten bij een top restaurant in Sliedrecht. Genieten met familie en vrienden van de lekkerste gerechten en smaakvolle wijnen. Een volle chardonnay? Of toch een heerlijke Bira Moretti van de tap? Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Clubsandwich met kip? Verse carpaccio? Of een vegetarische geitenkaas salade? Voor ieder zijn wil. De lekkerste lunch gerechten worden door de koks vers voor jou bereidt. Ondertussen genieten van een goede kop koffie, zacht wijntje of een verse jus. Lekker toch? Ook voor het diner staan we voor jou klaar. De vlees-en visgerechten, salades en vegetarische gerechten bieden een brede keuze. Kom jij snel langs of wil je stiekem alvast de menukaart bekijken? Bekijk dan het menu hieronder!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants