Restaurant Sliedrecht

Heeren van Slydregt, gevestigd in het stationsgebouw in Sliedrecht. Ontmoeten & genieten. 

Uiteten bij restaurant Sliedrecht

Op hoog niveau uiteten…. Heeren van Slydregt is een begrip geworden in de horeca wereld en de regio Drechtsteden. Een bekend stationsgebouw omgebouwd tot modern en authentieke horeca gelegenheid. Onze brasserie geeft een prachtige sfeer weer van de locatie en onze gastvrijheid. Heerlijk uiteten bij een top restaurant in Sliedrecht. Genieten met familie en vrienden van de lekkerste gerechten en smaakvolle wijnen. Een volle chardonnay? Of toch een heerlijke Bira Moretti van de tap? Benieuwd naar alle mogelijkheden? 

Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant papendrecht Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant sliedrecht
restaurant sliedrecht - Lunchen Alblasserdam - Heeren van Ambacht - dineren Papendrecht - Lunchen papendrecht

Lunchen of dineren bij restaurant Sliedrecht?

Clubsandwich met kip? Verse carpaccio? Of een vegetarische geitenkaas salade? Voor ieder zijn wil. De lekkerste lunch gerechten worden door de koks vers voor jou bereidt. Ondertussen genieten van een goede kop koffie, zacht wijntje of een verse jus. Lekker toch? Ook voor het diner staan we voor jou klaar. De vlees-en visgerechten, salades en vegetarische gerechten bieden een brede keuze. Kom jij snel langs of wil je stiekem alvast de menukaart bekijken? Bekijk dan het menu hieronder! 

Reserveer nu jouw tafel bij Heeren van Slydregt?

Dit is jouw kans! Reserveer jouw tafel en geniet van onze gastvrijheid, heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Wij ontvangen jou graag en begeleiden je naar je tafel. Kijkje nemen in ons restaurant? Kom heerlijk genieten van al onze faciliteiten. Reserveer nu online! 

restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam - restaurant sliedrecht - restaurant dordrecht - heeren aan de lek