Restaurant Papendrecht

Heeren van Slydregt, gevestigd in het stationsgebouw in Sliedrecht. Ontmoeten & genieten. 

Uiteten bij een restaurant Papendrecht?

Al jarenlang zijn we en top restaurant in de Drechtsteden. Voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of lekker borrel? Heeren van Slydregt is de ideale plek. Ontmoeten & genieten, dat is waar wij voor staan. Met familie, vrienden of zakenrelatie een hapje eten. Wij zijn gevestigd in het stationsgebouw in Sliedrecht. Ons menu is hier dan ook op aangepast; bijpassende gerechten, thema’s en namen. Heerlijk genieten op ons verwarmd terras of in de sfeervolle brasserie. Wat heeft jouw voorkeur? Zeker zijn van een plekje? Online reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant papendrecht Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant sliedrecht
restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam

Wil jij lunchen of dineren bij restaurant Papendrecht?

Genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van heerlijke belegde broodjes, verse salades tot de beste vlees-en vis gerechten. Een speciale lunchkaart waar ieder zijn smaak tot zijn recht komt. Zakelijke afspraak? Kom dan zeker langs voor een heerlijk broodje carpaccio. Ben je vegetarisch? Ook voor jou bieden wij een breed menu aan! Benieuwd naar ons complete menu voor zowel lunch als diner? klik hieronder op het menu te bekijken. 

Tafel reserveren voor Heeren van Slydregt?

Nieuwsgierig geworden? Kom lekker genieten van al onze faciliteiten. Wij verzorgen jouw lunch, diner of borrel. Reserveer online of voor meer vragen kan je ons altijd telefonisch bereiken. Zien we jou snel? 

restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam - restaurant sliedrecht - restaurant dordrecht - heeren aan de lek