Restaurant Hendrik ido Ambacht

Heeren van Slydregt, gevestigd in het stationsgebouw in Sliedrecht. Ontmoeten & genieten. 

Uiteten bij restaurant Hendrik Ido Ambacht

Al jarenlang zijn we en top restaurant in de Drechtsteden. Voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of lekker borrel? Heeren van Slydregt is de ideale plek. Ontmoeten & genieten, dat is waar wij voor staan. Met familie, vrienden of zakenrelatie een hapje eten. Wij zijn gevestigd in het stationsgebouw in Sliedrecht. Ons menu is hier dan ook op aangepast; bijpassende gerechten, thema’s en namen. Naast onze verschillende ruimtes, beschikken we ook over een mooi verwarmd terras. Ook met deze koude herfstdagen kan je daar heerlijk genieten. 

Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant papendrecht Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant sliedrecht
restaurant hendrik ido ambacht - Uiteten dordrecht - Heeren aan de Lek - Lunchen Alblasserdam - Lunchen Papendrecht - heeren aan de haven

Lunchen of dineren bij restaurant Papendrecht?

Genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van heerlijke belegde broodjes, verse salades tot de beste vlees-en vis gerechten. Een speciale lunchkaart waar ieder zijn smaak tot zijn recht komt. Zakelijke afspraak? Kom dan zeker langs voor een heerlijk broodje carpaccio. Ben je vegetarisch? Ook voor jou bieden wij een breed menu aan! Benieuwd naar ons complete menu voor zowel lunch als diner? klik hieronder op het menu te bekijken. 

Tafel reserveren voor restaurant Hendrik Ido Ambacht?

Nieuwsgierig geworden? Wij ontvangen je graag in ons restaurant! Online reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest. Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje! 

restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam - restaurant sliedrecht - restaurant dordrecht - heeren aan de lek