Restaurant Dordrecht

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Uitgebreid uiteten bij ons restaurant Dordrecht

Een authentiek stationsgebouw omgebouwd tot modern restaurant. De Heeren van Slydregt is al jarenlang een begrip in de Drechtsteden. Zakelijke lunches, uitgebreid dineren of een borrel met lekker hapjes. Bijpassende namen voor de gerechten, een heerlijk verwarmd terras en sfeervolle brasserie. Wij verwelkomen jou met alle liefde! Onze gastvrijheid is een ‘must’. Laat jou verrassen door ons 4-gangen diner, met bijpassende wijnen. Kom gezellig langs voor lunch, borrel of diner.

Kom jij lunchen of dineren bij restaurant Dordrecht?

Genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van heerlijke belegde broodjes, verse salades tot de beste vlees-en vis gerechten. Een speciale lunchkaart waar ieder zijn smaak tot zijn recht komt. Zakelijke afspraak? Kom dan zeker langs voor een heerlijk broodje carpaccio. Ben je vegetarisch? Ook voor jou bieden wij een breed menu aan! Benieuwd naar ons complete menu voor zowel lunch als diner? klik hieronder op het menu te bekijken.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants