Restaurant Alblasserdam

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol uiteten bij restaurant Alblasserdam?

Heeren van Slydregt is al jarenlang een horeca begrip in de Drechtsteden. Wij verwelkomen jou op ons verwarmd terras of onze sfeervolle brasserie. Het authentieke stationsgebouw ligt gelegen zoals de naam als zegt, aan het station in Sliedrecht. Voor zowel zakelijk als met familie of vrienden kan je bij ons genieten van allerlei delicatessen. Heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Ontmoeten & genieten, kom jij snel langs? Wij verwelkomen je maar al te graag. Voor zowel een heerlijke lunch als diner!

Wanneer kom jij Lunchen of dineren bij restaurant Alblasserdam?

Voor zowel een heerlijke lunch als diner ben je bij ons van harte welkom. Onze versbereide gerechten zorgen voor een unieke ervaring. Van de beste vlees- en visgerechten tot aan de lekkerste vegetarische gerechten. Genieten van een simpele lunch of een uitgebreid 4-gangen diner? Benieuwd naar ons gehele menu? Check het nu.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants