Restaurant Alblasserdam

Heeren van Slydregt, gevestigd in het stationsgebouw in Sliedrecht. Ontmoeten & genieten. 

Kom jij gezellig uiteten bij restaurant Alblasserdam?

Heeren van Slydregt is al jarenlang een horeca begrip in de Drechtsteden. Wij verwelkomen jou op ons verwarmd terras of onze sfeervolle brasserie. Het authentieke stationsgebouw ligt gelegen zoals de naam als zegt, aan het station in Sliedrecht. Voor zowel zakelijk als met familie of vrienden kan je bij ons genieten van allerlei delicatessen. Heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Ontmoeten & genieten, kom jij snel langs? Wij verwelkomen je maar al te graag. Voor zowel een heerlijke lunch als diner! 

restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam
Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant papendrecht Restaurant Alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht - restaurant sliedrecht

Wanneer kom jij Lunchen of dineren bij restaurant Alblasserdam?

Voor zowel een heerlijke lunch als diner ben je bij ons van harte welkom. Onze versbereide gerechten zorgen voor een unieke ervaring. Van de beste vlees- en visgerechten tot aan de lekkerste vegetarische gerechten. Genieten van een simpele lunch of een uitgebreid 4-gangen diner? Benieuwd naar ons gehele menu? Check het nu. 

Reserveer nu jouw tafel!

Nieuwsgierig geworden? Wij ontvangen je graag in ons restaurant! Plekje op het verwarmde terras? Of liever in de brasserie? Wij geven jou een onvergetelijke dag, lunch of diner. Reserveer jouw tafel online, dan zien we jou snel! 

restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam - restaurant sliedrecht - restaurant dordrecht - heeren aan de lek