Lunchen Papendrecht

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Lekker willen lunchen Papendrecht?

Vers broodje kip of kies je voor een lekker geitenkaas salade? Bij Heeren van Slydregt bij je voor een lunch aan het juiste adres. Voor zowel zakelijk als privé ben je van harte welkom. Kom gezellig langs, bestel je kop koffie of stiekem al een glaasje bubbels? Nieuwsgierig geworden? Reserveer online voor een heerlijke lunch. Hopelijk zien we jou snel, we ontvangen je graag!

De Heeren Horeca Groep

Heeren van Slydregt behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de LekHeeren aan de Haven en Heeren van Ambacht zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants