Heeren aan de Haven

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Bezoek ons restaurant, Heeren aan de Haven

Het restaurant is een modern concept. De Frans-Aziatische keuken met veel verschillende gerechten. Van de lekkerste sushi tot aan een heerlijke steak. Je kunt bij ons terecht voor een lunch, diner of een borrel! Ook voor bruiloften, verjaardagen of zakelijke vergaderingen zijn wij geschikt. Een schitterend uitzicht op de rivier en aan de andere kant de mooie haven van Streefkerk. Een restaurant dat daadwerkelijk OP het water drijft. Nieuwsgierig geworden?

De Heeren Horeca Groep

Kom jij snel langs om te genieten van onze faciliteiten? Klik hieronder om te reserveren bij ons restaurant in Streefkerk. Of ga je toch liever voor ons restaurant in Sliedrecht? Neem dan een kijkje op de site voor meer informatie. Direct reserveren, klik op de link! online reserveren!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants