Heeren van Ambacht

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 10:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol dineren in Hendrik Ido Ambacht

Zakelijk lunchen of een uitgebreid diner met familie of vrienden? Voor verschillende gelegenheden kan je bij ons  terecht. Laat je verrassen door onze chefs en neem een kijkje in onze keuken. Al jarenlang zijn we de geschikte locatie voor zakelijke lunches, familie diners en grootschalige gelegenheden. We bieden een breed menu aan met verschillende lunch en diner gerechten. Nieuwsgierig geworden?

De Heeren Horeca Groep

Kom jij snel langs om te genieten van onze faciliteiten? Klik hieronder om te reserveren bij ons restaurant in Hendrik Ido Ambacht. Of ga je toch liever voor ons restaurant in Sliedrecht? Neem dan een kijkje op de site voor meer informatie. Ook kan je direct online reserveren! Zien we jou snel?

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants