Heeren aan de Lek

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 10:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Dineren in Groot-Ammers

Ons prachtige restaurant ligt op een mooie locatie. De rivier de lek kan je vanuit onze mooie brasserie en terras bekijken. Een luxe uitzicht over de rivier zorgt voor een rustgevende sfeer. Voor zowel een heerlijke lunch als diner kan je bij Heeren aan de Lek terecht. Ze bieden een breed menu aan voor vlees- en visliefhebbers maar ook zeker voor de vegetarische mensen onder ons. Van een Triple Cheeseburger tot een gezonde salade. Bijpassende wijnen en verschillende bieren van de tap zorgen voor een lekkere combinatie. Gastvrijheid, klantvriendelijkheid en goede gerechten staan bij ons centraal. Door ons brede menu bieden we voor ieder iets lekkers aan. Een heerlijke wijn-spijs combinatie zorgt voor een unieke ervaring.

De Heeren Horeca Groep

Kom jij snel langs om te genieten van onze faciliteiten? Klik hieronder om te reserveren bij ons restaurant in Groot-Ammers. Of ga je toch liever voor ons restaurant in Sliedrecht? Neem dan een kijkje op de site voor meer informatie. Ook kan je direct online reserveren!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants