Dineren Papendrecht

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol dineren Papendrecht

Dineren is een speciale gelegenheid, of je dit nu doet met je partner, beste vrienden of familie. Het is een ideale gelegenheid om samen te genieten en goede gesprekken te voeren. Wij ontzorgen je en verzorgen het diner. De lekkerste voor, hoofd en nagerechten met bijpassende drankjes. Voor iedere liefhebber bieden wij wat aan, van vlees- en vis tot vegetarisch! Een prachtige locatie slechts 5 minuten van Papendrecht. Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan hieronder en je wordt volledig verzorgt tijdend het diner.

De Heeren Horeca Groep

Heeren van Slydregt behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de LekHeeren aan de Haven en Heeren van Ambacht zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants