Dineren Alblasserdam

Warme gastvrijheid en gezellige sfeer

Heeren van Slydregt

Al sinds 2002 een begrip. Heeren van Slydregt, een gezellige brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Met passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid bieden wij een onvergetelijke ervaring waar smaak, sfeer en service samenkomen. Laat ons u verwennen met verfijnde gerechten en geniet van de charmante ambiance van Heeren van Slydregt.

Vandaag geopend van 12:00 - 22:00

Stationsplein 8, 3364 AM Sliedrecht

Reserveer directBekijk menukaarten

Heerlijk Dineren Alblasserdam

Lekker genieten van onze gerechten, bijpassende wijnen en borrelplanken Heeren van Slydregt is een mooie locatie in het Stationsgebouw in Sliedrecht. Kom langs en proef van onze delicatessen. We bieden een breed menu aan met verschillende gerechten. Van vlees – en vis tot vegetarische gerechten. Nieuwsgierig geworden? Reserveer direct jouw tafel en kom gezellig langs, geniet van de lekkerste gerechten.

De Heeren Horeca Groep

Heeren van Slydregt behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de LekHeeren aan de Haven en Heeren van Ambacht zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants