Zalen & Ruimtes

Heeren van Slydregt is een perfecte locatie om samen te komen in besloten sfeer

Grote & kleine groepen

Stationskamer
Perronkamer

Gezellig samen zijn in besloten sfeer dat kan bij Heeren van Slydregt. Ook voor groepen (groot of klein) en besloten feesten hebben wij mogelijkheden. De locatie beschikt over twee stijlkamers waar u in een besloten sfeer uw bijeenkomst kan laten plaatsvinden. Met hun klassieke en stijlvolle interieur stralen zij sfeer en comfort uit.

De opstelling van de tafels en stoelen kan naar wens worden aangepast. De capaciteit hangt af van de opstellen en het arrangement wat u boekt. Uiteraard zorgen wij voor een passende culinaire invulling. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.

Capaciteit:
Stationskamer: tot 30 personen
Perronkamer met flatscreen: tot 16 personen

Zakelijk

Plan uw werkoverleg, brainstormsessie of productpresentatie bij ons. Onze stijlkamers (tot 30 personen) kunnen volledig naar uw wens worden ingericht.

Natuurlijk zorgt onze gastvrouw ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Voor reserveren en meer informatie neem contact met ons op.

Feesten & Partijen

Ook grote groepen zijn van harte welkom. Dus mocht u uw bedrijfsfeest, receptie, babyshower of huwelijksfeest bij ons willen vieren. Dat kan! Mocht u interesse hebben om een gedeelte of het volledige pand exclusief voor uw feest af te huren. Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!