Zaal huren 

Heeren van Slydregt. Ons mooie stationsgebouw is de perfecte locatie om een zaal te huren. 

Grote & kleine groepen

Stationskamer
Perronkamer

Gezellig samen zijn in besloten sfeer dat kan bij Heeren van Slydregt. Ook voor groepen (groot of klein) en besloten feesten hebben wij mogelijkheden. De locatie beschikt over twee stijlkamers waar u in een besloten sfeer uw bijeenkomst kan laten plaatsvinden. Met hun klassieke en stijlvolle interieur stralen zij sfeer en comfort uit.

De opstelling van de tafels en stoelen kan naar wens worden aangepast. De capaciteit hangt af van de opstellen en het arrangement wat u boekt. Uiteraard zorgen wij voor een passende culinaire invulling. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.

Capaciteit:
Stationskamer: tot 30 personen
Perronkamer met flatscreen: tot 16 personen

Zakelijke zaal huren

Plan uw werkoverleg, brainstormsessie of productpresentatie bij ons. Onze stijlkamers (tot 30 personen) kunnen volledig naar uw wens worden ingericht.

Natuurlijk zorgt onze gastvrouw ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Voor reserveren en meer informatie neem contact met ons op.

Feest zaal huren

Ook grote groepen zijn van harte welkom. Dus mocht u uw bedrijfsfeest, receptie, babyshower of huwelijksfeest bij ons willen vieren. Dat kan! Mocht u interesse hebben om een gedeelte of het volledige pand exclusief voor uw feest af te huren. Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

zaal huren

 

Meer informatie?

Interesse gewekt? Laat je volledig ontzorgen en geniet van al onze faciliteiten. Voor elke gelegenheid kan je een zaal huren. Van bedrijfsborrel tot babyshower of trouwerij. Wil jij een zaal reserveren? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.