Zaal huren 

Ons mooie stationsgebouw is de perfecte locatie om een zaal te huren. 

Grote & kleine groepen

Stationskamer
Perronkamer

Gezellig samen zijn in besloten sfeer dat kan bij Heeren van Slydregt. Ook voor groepen (groot of klein) en besloten feesten hebben wij mogelijkheden. De locatie beschikt over twee stijlkamers waar je in een besloten sfeer uw bijeenkomst kan laten plaatsvinden. Met hun klassieke en stijlvolle interieur stralen zij sfeer en comfort uit. In de Stationskamer is een tv aanwezig en is er de mogelijkheid voor presentaties.  

De opstelling van de tafels en stoelen kan naar wens worden aangepast. De capaciteit hangt af van de opstellen en het arrangement wat geboekt wordt. Uiteraard zorgen wij voor een passende culinaire invulling. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.

Capaciteit:
Stationskamer: tot 30 personen
Perronkamer met flatscreen: tot 12 personen

Zakelijke zaal huren

Plan jouw werkoverleg, brainstormsessie of productpresentatie bij ons. Onze stijlkamers (tot 30 personen) kunnen volledig naar jouw wens worden ingericht.

Natuurlijk zorgt onze gastvrouw ervoor dat het jij en jouw gasten aan niets ontbreekt. Voor reserveren en meer informatie neem contact met ons op.

Feest zaal huren

Ook grote groepen zijn van harte welkom. Dus mocht je  jouw bedrijfsfeest, receptie, babyshower of huwelijksfeest bij ons willen vieren. Dat kan! Interesse in een gedeelte of het volledige pand exclusief voor jouw feest af te huren? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

zaal huren - high wine sliedrecht - Heeren aan de Haven

 

Meer informatie?

Interesse gewekt? Laat je volledig ontzorgen en geniet van al onze faciliteiten. Voor elke gelegenheid kan je een zaal huren. Van bedrijfsborrel tot babyshower of trouwerij. Wil jij een zaal reserveren? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.