High Tea Sliedrecht

Optimaal genieten met thee en talloze bijpassende lekkernijen. High tea Sliedrecht zorgt voor de beste combinatie van thee en hapojes. 

Perfect voor een gezellige middag uit

High Tea 

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een High Tea? Kom dan naar de Heeren van Slydregt? Een ware beleving door een proeverij van diverse zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. We laten je op deze manier kennis maken met de producten van Heeren van Slydregt. Wij serveren onze High Tea van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt dit arrangement reserveren vanaf 2 personen. Vooraf reserveren is vereist. Voor de culinaire invulling of meer informatie kan je terecht bij ons personeel.

Lunchen Alblasserdam - high te sliedrecht

Compleet verzorgde High Tea Sliedrecht

Heeren van Slydregt serveert haar High Tea inclusief lekkers voor € 22,50 per persoon. Voor dit bedrag geniet je onbeperkt van exclusieve thee met een combinatie van hartige en zoete bites. Optimaal genieten met thee en talloze bijpassende lekkernijen. Deze High Tea is perfect voor een gezellige middag uit. Kom een keer langs en ervaar het allemaal zelf. Wij verwelkomen je graag!

Wij serveren onze High Tea van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt dit arrangement reserveren vanaf 2 personen. Vooraf reserveren is vereist. Heerlijk genieten tijdens de lunch met een High-Tea. Laat je verrassen!


De Heeren horeca Group

Heeren van Slydregt, behoort tot een van de 4 top restaurants van de Heeren Horeca Group. Samen met AmbachtAan de Haven en Aan de lek. Elk restaurant beschikt over zijn eigen specialiteiten, eigen concept en de lekkerste gerechten. 

Meer informatie over de Heeren Horeca Group, neem een kijkje op de website! 

restaurant papendrecht - restaurant alblasserdam - restaurant sliedrecht - restaurant dordrecht - heeren aan de lek - heeren van slydregt