Heeren van Slydregt

Heeren van Slydregt is een bijzondere brasserie en restaurant in een gerestaureerd voormalig stationsgebouw.

Over ons

Heeren van Slydregt
Brasserie

In ons sfeervolle stationsgebouw bevind zich onze alom bekende Brasserie. Een unieke locatie in Sliedrecht met een prachtige, authentieke uitstraling.

U kunt bij ons terecht voor een gezellige lunch, high tea, high wine of een sfeervol diner. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een vers gezet kopje koffie/thee met gebak! Heeren van Slydregt beschikt over 2 stijlvolle kamers waar privé vergaderd of gedineerd kan worden. Zomers kunt u lekker genieten op een van onze zonnige terrassen. Onze keukenbrigade werkt met dagverse producten en in combinatie met onze gastvrijheid, wordt elk bezoek een mooie ervaring! 

Brasserie

Aan de rechterzijde van de sfeervolle entree bevind zich onze brasserie, dat uitnodigt tot gezellig borrelen, een (zaken) lunch of een smaakvol diner. Onze uitgebreide brasserie kaart biedt voor ieder wat wils. Tot de mogelijkheden in de brasserie behoort ook een gezellige high tea of een heerlijke high wine. Onze keuken brigade werkt met dagverse producten en in combinatie met ons gastvrije team willen wij u een onvergetelijk culinaire ervaring verzorgen.

Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Restaurant

Ons restaurant gedeelte gebruiken wij om in een rustige en sfeervolle setting te lunchen, dineren, een high-tea of high-wine te gebruiken. Ons restaurant leent zich ook voor een groepsdiner, receptie of lunch! Voor elke gelegenheid bieden wij een oplossing. Voor zowel zakelijke meetings als een verjaardagsborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor beschikbaarheid en informatie raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen.