Heeren van Slydregt

Heeren van Slydregt is een bijzondere brasserie en restaurant in een gerestaureerd voormalig stationsgebouw.

Over ons

Heeren van Slydregt
Brasserie & Restaurant

In ons sfeervolle oude stationsgebouw bevind zich rechts onze brasserie en links het restaurant. Een unieke locatie in Sliedrecht met een prachtige, authentieke uitstraling. Het is heerlijk genieten op het zonnig gelegen terras. Onze keuken brigade werkt met dagverse producten en in combinatie met oprecht vriendelijke service wordt elk bezoek een onvergetelijk culinaire ervaring. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijke vers kopje koffie/thee met gebak.

Brasserie

Aan de rechterzijde van de sfeervolle entree bevind zich onze brasserie, dat uitnodigt tot gezellig borrelen, een (zaken) lunch of een smaakvol diner. Onze uitgebreide brasserie kaart biedt voor ieder wat wils. Tot de mogelijkheden in de brasserie behoort ook een gezellige high tea of een heerlijke high wine. Onze keuken brigade werkt met dagverse producten en in combinatie met ons gastvrije team willen wij u een onvergetelijk culinaire ervaring verzorgen.

De brasserie is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Restaurant

Ons restaurant gedeelte gebruiken wij om in een rustige en sfeervolle setting te lunchen, dineren, een hightea of highwine te gebruiken. Ons restaurant leent zich ook voor een groepsdiner, receptie of lunch! Voor beschikbaarheid en informatie raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!