Arrangementen

Geniet van de verrassende arrangementen van Heeren van Slydregt

Speciale momenten

Iets te vieren?

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Sliedrecht of Ablasserdam? Bij Heeren van Slydregt hebben we een zeer gevarieerd aanbod van arrangementen, voor zowel grote als kleine groepen. Wij hebben alvast onze favoriete gerechtjes in diverse culinair arrangementen gezet. En zoekt u toch net wat anders, laat het ons weten. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

High tea

Genieten van een kop thee of koffie met een overdaad aan zoete en hartige lekkernijen. Dat wil iedereen wel op zijn tijd. Met een high tea arrangement gaat dat zeker lukken.

High wine

Vergeet de high tea en ga eens voor een high wine. Lekker ontspannen genieten van een goed glas wijn onder genot van een assortiment aan hartige koude en warme bites.

Walking dinner

Informeel en staand genieten van een diner, het kan! Onze Chef heeft een selectie gemaakt van diverse kleine koude en warme gerechtjes, die makkelijk staand eetbaar zijn.

Private dining

Wilt u graag met uw gezelschap bijeenkomen in een intieme setting, kiest u dan voor een private dining in één van onze stijlkamers. Ervaar hoe in alle rust smaakvol en exclusief kunt dineren.

Vergaderen & Besloten feest

Zalen & Ruimtes

Gezellig samen zijn in besloten sfeer dat kan bij Heeren van Slydregt. Ook voor groepen (groot of klein) en besloten feesten hebben wij mogelijkheden. De locatie beschikt over meerdere stijlkamers waar u in een besloten sfeer uw bijeenkomst kan laten plaatsvinden. Uiteraard zorgen wij voor een passende culinaire invulling.

Plan uw werkoverleg, brainstormsessie of productpresentatie bij ons. Onze stijlkamers (tot 30 personen) kunnen volledig naar uw wens ingericht worden. Natuurlijk zorgt onze gastvrouw ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Voor reserveren en meer informatie neem gerust contact met ons op.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!