Arrangementen

Geniet van de verrassende arrangementen van Heeren van Slydregt.

Speciale momenten

Iets te vieren?

Iets te vieren? Opzoek naar een toplocatie voor een speciale gelegenheid? Heeren van Slydregt biedt verschillende arrangementen, voor elke gelegenheid. Van High tea tot private dining. Lekker genieten van een heerlijke thee, met versbereide lekkernijen? Of een privé feest organiseren voor jouw familie of vriendengroep. Voor elke gelegenheid biedt Heeren van Slydregt de oplossing. Bekijk hieronder de arrangementen. 

Genieten van een kop thee of koffie met een overdaad aan zoete en hartige lekkernijen. Dat wil iedereen wel op zijn tijd. Met een high tea arrangement gaat dat zeker lukken.

 

Vergeet de high tea en ga eens voor een high wine. Lekker ontspannen genieten van een goed glas wijn onder genot van een assortiment aan hartige koude en warme bites.

Informeel en staand genieten van een diner, het kan! Onze Chef heeft een selectie gemaakt van diverse kleine koude en warme gerechtjes, die makkelijk staand eetbaar zijn.

Wil je graag met jouw gezelschap bijeenkomen in een intieme setting, kies je dan voor een private dining in één van onze stijlkamers. Ervaar hoe in alle rust smaakvol en exclusief kunt dineren.

Zalen & Ruimtes

Gezellig samen zijn in besloten sfeer dat kan bij Heeren van Slydregt. Ook voor groepen (groot of klein) en besloten feesten hebben wij mogelijkheden. De locatie beschikt over meerdere stijlkamers waar je in een besloten sfeer jouw bijeenkomst kan laten plaatsvinden. Uiteraard zorgen wij voor een passende culinaire invulling.

Plan jouw werkoverleg, brainstormsessie of productpresentatie bij ons. Onze stijlkamers (tot 30 personen) kunnen volledig naar jouw wens ingericht worden. Natuurlijk zorgt onze gastvrouw ervoor dat het jij en jouw gasten aan niets ontbreekt. Voor reserveren en meer informatie neem gerust contact met ons op.