Menukaart restaurant Heeren van Slydregt

Voor onze internationale gasten hebben wij een Engelse menukaart.
We have an English menu card for our international guests.

Voorgerechten

Rundercarpaccio
truffelcrème | Parmezaanse kaas 
pijnboompitten | spekjes
12.50

Kalfsrosbief
kappertjes | tonijnmayonaise
12.00

BBQ buikspek
bloemkool | piccalilly | kruidensalsa
11.50

Gerookte zalm 
aardappelsalade | Amsterdamse ui | mieriekswortel
14.00

Gerookte eendenborst
mangocompote | granaatappel | yuzu
12.50

Garnalen
bisque | cocktail | kroketje
14,50

Tonijn
tataki | sashimi | niçoise
14.50

Asperge-crémesoep  
warm gerookte zalm | ei
7.00

Bisque
vissoorten | crème fraîche
10.50

 

Hoofdgerechten

Entrecote
pepersaus | gegrilde groenten
23.00

Kalfslende
grove mosterd | gegrilde groene asperges | bordelaisesaus
24.00

Tournedos
aardappelpoffertjes | geroosterde bloemkool | truffeljus
27.00

Lamsfilet
parelcouscous | aubgergine | zwarte knoflook
25.50

Eendenborst
bospeen | mais | sinaasappel | hazelnoot
22.50

Kabeljauw
risotto | gremolata | snijboon
25.00

Zeebaarsfilet
venkel compôte | groene kruiden crumble
24.50

Tongetjes
2 tongetjes van 200 gram | gebakken in roomboter
27.00

 

Desserts

Parfait
notencrunch | aardbei | romanoffsaus
8.50

Crème brûlée
pistache | tropisch fruit
8.50

Pavlova
lemonchurd | frambozensorbet | rood fruit
8.50

Heeren dessert
vijf verschillende heerlijkheden uit onze keuken
8.50

Kaasplank van o.a. Biokaas uit Kinderdijk
Internationale kaassoorten en kletsbrood
9.50
Inclusief een glaasje port 
11.50


Voor vragen omtrent allergenen kunt u terecht bij ons personeel.


Business lunch
2 gangen 25.00
Geserveerd binnen 1 uur.

Heeren menu
3 gangen 35.00
4 gangen 39.50

Wijnarrangement
3 glazen 15,75
4 glazen 20.75
5 glazen 25,50

Bobarrangement
3 halve glazen 10,50
4 halve glazen 12,50
5 halve glazen 15,50