Menu's voor groepen

Brasseriemenu 3 gangen

€ 29,50 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, spekjes, Pecorino en Hofmeester dressing
  • Vitello tonato; kalfsrosbief met tonijnmayonaise
  • Gerookte zalm met aardappelsalade, Amsterdamse ui en mieriekswortel

Hoofdgerechten

  • BBQ steak met pepersaus en gegrilde groenten
  • Op de plaat gebakken zalmfilet met ratatouille, geitenkaas crumble en couscous
  • Varkenshaas met spek uit de oven en saus van gepofte paprika

Desserts

  • Dame blanche met crumble van chocolade, vanille ijs en warme chocoladesaus
  • Hazelnootschuim met caramel ijs, caramelsaus en chocolade schotsen
  • Grand dessert; 3 verschillende heerlijkheden uit onze keuken

Brasseriemenu 4 gangen

€ 33,00 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, spekjes en Hofmeester dressing
  • Vitello tonato; kalfsrosbief en tonijnmayonaise
  • Gerookte zalm met aardappelsalade, Amsterdamse ui en mierikswortel

Tussengerechten

  • Pomodori tomatensoep met crème fraîche en pesto
  • Mosterdsoep met prei en brokkelkaas uit Kinderdijk

Hoofdgerechten

  • BBQ steak met pepersaus en gegrilde groenten
  • Op de plaat gebakken zalmfilet met geitenkaas crumble, ratatouille en couscous
  • Varkenshaas met spek uit de oven en saus van gepofte paprika

Desserts

  • Dame blanche met crumble van chocolade, vanille ijs en warme chocoladesaus
  • Warm chocoladetaartje met vanille ijs en gezouten karamel
  • Grand dessert; 3 verschillende heerlijkheden uit onze keuken

 

Heerenmenu 3 gangen

€ 33,00 per persoon

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio met truffelcrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes
  • Kalfsrosbief met geroosterde tonijn en tonijn mayonaise
  • Gerookte zalm met advocadocrème en appel citrus

Hoofdgerechten

  • Entrecôte met geroosterde groenten, escabêche en pepersaus
  • Kalfsmedaillons met prei, ingemaakte shiitake en gnocchi
  • Zeebaars met lardo, aubergine kaviaar, pepperoni en olijf

Dessert

  • Assortiment van vijf verschillende heerlijkheden van onze Chef-kok

 

Heerenmenu 4 gangen

€ 38,50 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio met truffelcrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes 
  • Tonijn tataki met wasabi crunch en Yuzu
  • Gerookte zalm met crème van mierikswortel
  • Mini cocktail van Hollandse garnalen
  • Salade met gebrande geitenkaas, pompoen, notencrumble en appelcider dressing

Tussengerechten

  • Mosterd crèmesoep met prei en brokkelkaas uit Kinderdijk
  • Bisque met grote garnalen en crème fraîche

Hoofdgerechten

  • Entrecôte met krokante polenta, geroosterde uit en jus van rode wijn
  • Hertenfilet met aardappeltaart, auberginecrème, pastinaak en jus van wiskey en cranberries
  • Kabeljauw met paddestoelen, risotto, snijboon en Hollandaise

Dessert
Heerendessert; assortiment van 5 verschillende heerlijkheden uit onze keuken