Menu's voor groepen

Brasseriemenu 3 gangen

€ 29,50 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes
  • Kalfsrosbief met geroosterde tonijn en tonijnmayonaise
  • Gerookte zalm met appel, avocado crème en citrus

Hoofdgerechten

  • BBQ steak met pepersaus en gegrilde groenten
  • Op de plaat gebakken zalmfilet met risotto, geitenkaas crumble, pesto en tomaatjes
  • Varkenshaas- en ossenhaasmedaillons met rode wijnsaus en uitjes in balsamico

Desserts

  • Hazelnootschuim met karamel-ijs, karamelsaus en chocolade schotsen met noten
  • IJsparfait met granola en roodfruit
  • Drieluik bestaande uit diverse desserts

Brasseriemenu 4 gangen

€ 33,00 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes 
  • Kalfsrosbief met geroosterde tonijn en tonijnmayonaise
  • Gerookte zalm met appel, avocado crème en citrus

Tussengerechten

  • Pomodori tomatensoep met crème fraîche en pesto
  • Runderbouillon met paddenstoelen en groene kruiden

Hoofdgerechten

  • BBQ steak met pepersaus en gegrilde groenten
  • Op de plaat gebakken zalmfilet met risotto, geitenkaas crumble, pesto en tomaatjes
  • Varkenshaas- en ossenhaasmedaillons met rode wijnsaus en uitjes in balsamico

Desserts

  • Hazelnootschuim met karamel-ijs, karamelsaus en chocolade schotsen met noten
  • IJsparfait met granola en roodfruit
  • Drieluik bestaande uit diverse desserts

 

Heerenmenu 3 gangen

€ 33,00 per persoon

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio met truffelcrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes
  • Kalfsrosbief met geroosterde tonijn en tonijn mayonaise
  • Gerookte zalm met advocadocrème en appel citrus

Hoofdgerechten

  • Entrecôte met geroosterde groenten, escabêche en pepersaus
  • Kalfsmedaillons met prei, ingemaakte shiitake en gnocchi
  • Zeebaars met lardo, aubergine kaviaar, pepperoni en olijf

Dessert

  • Assortiment van vijf verschillende heerlijkheden van onze Chef-kok

 

Heerenmenu 4 gangen

€ 38,50 per persoon

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio met truffelcrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes 
  • Kalfsrosbief met geroosterde tonijn en tonijn mayonaise
  • Gerookte zalm met advocadocrème en appel citrus

Tussengerechten

  • Bospaddenstoelensoep met grove croutons en spek
  • Bisque van diverse soorten vis met crème fraîche

Hoofdgerechten

  • Entrecôte met geroosterde groenten, escabêche en pepersaus
  • Kalfsmedaillons met prei, ingemaakte shiitake en gnocchi
  • Zeebaars met lardo, aubergine kaviaar, pepperoni en olijf

Dessert

  • Assortiment van vijf verschillende heerlijkheden van onze Chef-kok