Menu's voor groepen

Brasseriemenu 3 gangen

€ 30,50 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, spekjes, Pecorino en Hofmeester dressing
  • Salade met gebrande geitenkaas, notencrunch, geroosterde biet en appel cider vinaigrette
  • Gerookte zalm met aardappelsalade, Amsterdamse ui en mieriekswortel

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas met spek uit de oven, brie en bordelaise saus
  • BBQ steak met pepersaus en gegrilde groenten
  • Op de plaat gebakken zalmfilet met venkel compôte, mosterdkorst en gegrilde prei

Desserts

  • IJscoupé met vier ijssoorten met vers fruit en slagroom
  • Hazelnootschuim met caramel ijs, caramelsaus en chocolade schotsen
  • Grand dessert; 3 verschillende heerlijkheden uit onze keuken

Brasseriemenu 4 gangen

€ 35,00 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, spekjes, Pecorino en Hofmeester dressing
  • ​Salade met gebrande geitenkaas, notencrunch, geroosterde biet en appel cider vinaigrette
  • ​Gerookte zalm met aardappelsalade, Amsterdamse ui en mieriekswortel

Tussengerechten

  • Pomodori tomatensoep met crème fraîche en pesto
  • Asperge crèmesoep met warm gerookte zalm en ei

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas met spek uit de oven, brie en bordelaise saus
  • ​BBQ steak met pepersaus en gegrilde groenten
  • ​Op de plaat gebakken zalmfilet met venkel compôte, mosterdkorst en gegrilde prei

Desserts

  • IJscoupé met vier ijssoorten met vers fruit en slagroom
  • ​Hazelnootschuim met caramel ijs, caramelsaus en chocolade schotsen
  • Grand dessert; 3 verschillende heerlijkheden uit onze keuken

 

Heerenmenu 3 gangen

€ 35,00 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio met truffelcrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes
  • Tonijn tataki met wasabi crunch - Gerookte zalm met crème van mierikswortel - Mini cocktail van Hollandse garnelen
  • Gerookte eendenborst met mangocompôte, granaatappel en yuzu

Hoofdgerechten

  • Kalfslende met grove mosterd, gegrilde asperge en bordelaisesaus
  • Lamsfilet met parelcouscous, aubgergine en zwarte knoflook
  • Kabeljauw met aspergerisotto, gremolate en doperwten

Dessert

  • Heerendessert; assortiment van vijf verschillende heerlijkheden uit onze keuken

 

Heerenmenu 4 gangen

€ 39,50 per persoon

Voorgerechten

  • Carpaccio met truffelcrème, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes
  • ​Tonijn tataki met wasabi crunch - Gerookte zalm met crème van mierikswortel - Mini cocktail van Hollandse garnelen
  • ​Gerookte eendenborst met mangocompôte, granaatappel en yuzu

Tussengerechten

  • Asperge crèmesoep met warm gerookte zalm en ei
  • Bisque met grote garnalen en crème fraîche

Hoofdgerechten

  • Kalfslende met grove mosterd, gegrilde asperge en bordelaisesaus
  • ​Lamsfilet met parelcouscous, aubgergine en zwarte knoflook
  • ​Kabeljauw met aspergerisotto, gremolate en doperwten

Dessert
Heerendessert; assortiment van 5 verschillende heerlijkheden uit onze keuken