Lunchkaart brasserie Heeren van Slydregt

Gerechten van de lunchkaart worden geserveerd tussen 11:00 en 16:00 uur

Voor onze internationale gasten hebben wij een Engelse menukaart.
We have an English menu card for our international guests.

Sandwiches

Clubsandwich met kip, tomaat, crispy bacon en Pecorino
9.00

Sandwich met gerookte zalm, aardappelsalade, mieriekswortelmayonaise
12.50

Sandwich van maisbrood met rosbief, zwarte peper, truffelmayonaise en ei
11.50

‘Club Heeren’ een sandwich uit de oven met kip, Cheddar kaas, Parmaham 
en mangochutney
10.50

Brood

Desembol met vitello, rucola en tonijnmayonaise
9.00

Flatbread met zeebanket; gerookte zalm, garnaaltjes en geroosterde tonijn
13.00

Ciabatta met tonijnsalade, geroosterde tonijn 
9.50

Stokbrood met carpaccio, Pecorino, spekjes en Hofmeester dressing
10.50

Zuurdesem met gebrande geitenkaas, witte druiven en honing
uit de Biesbosch
10.50

Pompoenbroodje met gesmolten brie, chutney van pompoen en noten
10.50

Soepen
Op het verkeerde spoor
Pomodori tomatensoep met crème fraîche en pesto
6.00

TGV
Bisque op basis van verse kreeft, rijk gevuld met dagverse vis
9.50

Betuwe lijn
Mosterd crèmesoep met brokkelkaas uit Kinderdijk en prei
6.50

Perrongeluk
Uiensoep met grove croutons en Gruyère kaas
6.50

Soep van de dag
6.00

Sneltrein 14.50
Maak een keuze uit vis, vlees of vegetarisch en geniet van drie lekkere gerechtjes op één plank. Perfect voor een gevarieerde lunch! Alle varianten worden geserveerd met een verse soep.  

- Vis
Kroket van Noordzee garnalen met getoast zuurdesembrood, Schotse gerookte zalm en aardappelsalade. 
- Vlees
Bitterballen met getoast zuurdesembrood, rosbief, truffelmayonaise en ei.
- Vegetarisch
Geitenkaas met geroosterde biet en honing uit de Biesbosch, Holtkamp kaaskroketjes

Eieren

Uitsmijter met ham, kaas of rosbief
7.50

Uitsmijter met ham en kaas of rosbief en kaas
8.00

Uitsmijter met ham, kaas en rosbief
8.50

Uitsmijter carpaccio, truffelmayonaise en Parmezaan
11.50

Omelet met ham en kaas
7.50

Omelet met champignons, paprika, ui en tomaat
8.00

Warme gerechten

Biefstuk van ossenhaas met brood (met ui, champignon en spek + 3,50)
17.00

Biefstuk van ossenhaas met friet (met ui, champignon en spek + 3,50)
17.50

Varkenshaassaté met brood
14.00

Varkenshaassaté met friet
14.50

Twee kroketten met brood
7.50

Heerenburger 14.00 
sesambol, burger van 100% rundvlees, avocado, gegrilde courgette,
spek, huisgemaakte barbecuesaus en friet

Lunch menu 24.50 
Laat u verrassen met een heerlijk 2-gangen menu van de chefkok.
Geserveerd binnen 1 uur! 

Salades

Het spoor bijster
salade met gebrande geitenkaas, notencrunch, 
witte druiven en appelcider vinaigrette
Voorgerecht 11.00 / Hoofdgerecht 13.50

Wisselspoor
salade met gegrilde kip, ei, croutons, Parmezaan, 
tomaat, spek en caesardressing
Voorgerecht 11.00 / Hoofdgerecht 13.50​

Perron du poisson
salade met gerookte zalm, tonijn, garnaaltjes 
en gerookte paling
Voorgerecht 13.50 / Hoofdgerecht 16.00​

Loopt als een trein XL
grote salade met carpaccio
Hoofdgerecht 15.00

Onze salades besteld als hoofdgerecht worden geserveerd met friet.