Dinerkaart brasserie Heeren van Slydregt

Vertrekpunt

Loopt als een trein
carpaccio van ossenhaas met spekjes, Pecorino, 
pijnboompitjes en Hofmeesterdressing
11.00

Dubbel spoor
rosbief met piccalilli crème, biet en aardappelchips
11.00

Koploper
vitello tonato; kalfsrosbief met tonijnmayonaise
11.00

Puffing billy
in knoflook gebakken scampi’s met chilisaus
13.00

Rokers coupe
gerookte zalm met appel, avocado crème en citrus
12.50

De wadloper
gerookte palingfilet, korstdeeg, aardappelsalade, kwartelei en radijs
13.00

The blue train
drieluikje van tonijn; sashimi met wasabicrunch, geroosterd met zoetzuur, tonijnsalade
12.50
 

 

Soepen

Op het verkeerde spoor
pomodori tomatensoep met crème fraîche en pesto
6.00

Perrongeluk
Asperge crème soep met grove croutons, ei en peterselie olie
6.50

TGV
bisque op basis van verse kreeft, rijk gevuld met dagverse vis
9.50

Salades

Het spoor bijster
salade met gebrande geitenkaas, pompoen, 
notencrunch, honing uit de Biesbosch en 
appeldressing
Voorgerecht  11.00 / Hoofdgerecht  13.50

Wisselspoor
salade met gegrilde kip, ei, croutons, Parmezaan, 
tomaat, spek en caesardressing
Voorgerecht  11.00 / Hoofdgerecht  13.50

Perron du poisson
salade met gerookte zalm, tonijn, garnaaltjes 
en gerookte paling
Voorgerecht  13.50 / Hoofdgerecht  16.00

Loopt als een trein XL
grote salade met carpaccio
Hoofdgerecht  14.00​

Van de plank

The super chief
BBQ steak met pepersaus
21.50

Spoorloos
spareribs met divere sauzen
17.50

Wagonnetje vol
saté van varkenhaas met sambalboontjes, kroepoek en ananas
15.50

Heerenburger
sesambol, burger van 100% rundvlees, avocado, 
gergrilde courgette, spek, huisgemaakte barbecuesaus en friet
13.50

Tussenstation vlees

Buiten je spoorboekje gaan
tournedos met pancetta en uitjes in balsamico
25.00

Spoorboekje 
varkenshaas met spek uit de oven, sweet potato en mosterdsaus
19.00

Merwede - Lingelijn
ossenhaaspuntjes met paddenstoelen en rode wijnsaus
21.00

De hongerige machinist
lam met raapstelen, gnocchi, port jus en peterselie croûte
24.50
 

Tussenstation vis

Schotse 1ste klas
op de plaat gebakken zalmfilet met risotto, geitenkaas crumble,
pesto en tomaatjes 
20.50

Machinist op zee 
gegrilde vissoorten met geroosterde groenten en antiboise van tomaat
21.00

Retourtje Noordzee
kabeljauw met aardappelmousseline, snijboontjes, paddenstoeltjes en truffelboter
23.50

Eerste klas genieten
2 tongetjes van 200 gram, gebakken in roomboter
25.00

Dagkaartje
vis van de dag
Dagprijs

Desserts

Choo tjoe train
dame blanche met crumble van chocolade, vanille-ijs en warme 
chocoladesaus 
7.00

Snel aangebrand
crème brûlee, slagroom en crème brûlée-ijs
7.00

Betuwelijn
ijsparfait met granola en roodfruit
7.00

Schuimarcheerder
hazelnootschuim met karamel-ijs, karamelsaus en 
chocolade schotsen met noten
7.00

Dronken conducteur
mango-ijs, cheesecake, crème brûlée en chocolademousse 
geserveerd met koffie en butterscotch
9.00

Dagkaartje
kaasplankje van BioKaas uit Kinderdijk
8.50
Inclusief een glaasje port
10.00

Station Heeren                                 
Verrassingsdessert voor twee
7,50 p.p.